sunnuntai 7. tammikuuta 2018

6+1 tapaa piristää parisuhdetta

1. Kokkaa
Valmista kumppanin lempiruokaa ja halutessa myös alku- ja jälkiruoka. Myös hyvän ruokajuoman valitseminen ja kynttilät kohottavat tunnelmaa. Arkipäivää piristää kummasti, kun kotiin tullessa ruoka odottaa valmiina pöydässä. Ja mikä sen parempaa olisikaan kuin hyvä ruoka ja loistava seura!

2. Hellyyttävät viestit
Kirjoita rakkauskirje, jätä eväsrasiaan käsin kirjoittamasi viesti tai piristä työ-/koulupäivää siirappisella runolla. Tuollainen söpöily on ihanaa ja itse aina välillä kirjoittelen paperille kaikenlaisia söpöyksiä ja laitan ne miehen eväsrasian päälle teipattuina. Valituksia en ainakaan ole kuullut!


3. Hemmottelu
Hiero rakkaasi jumittunutta selkää, tee hänelle käsi- tai jalkahoito. Tämä on varmasti jokaisen mieleen ja on kaiken lisäksi edullista. Jos haluat panostaa hemmotteluun rahallisesti menkää yhdessä kasvohoitoon tai kylpylään. Naiset pitävät yleensä erittäin paljon kauneuteen liittyvistä jutuista, joten kynsien laitto, ripsihuolto tai kampaaja ovat takuuvarmoja juttuja! Ajatus on tärkein ja hemmottelu viestii aidosta välittämisestä.

4. Uuden kokeilu
Tehkää jotakin, mitä kumpikaan ei ole koskaan ennen kokeillut. Uuden ja jännittävän kohtaaminen yhdessä on hieno kokemus ja tarvittaessa toiselta saa tsemppiä koitokseen. Mistään suuresta ja mahtavasta ei kuitenkaan tarvitse olla kysymys, vaan erikoisten ruokienkin maistelu on hauskaa!

5. Yllätys
Pienetkin yllätykset ilahduttavat monesti ja kertovat siitä, kuinka toinen haluaa saada sut iloiselle mielelle. Meillä on rakkaan kanssa esim. tapana tuoda toisillemme kaupasta tasaisin väliajoin jotakin kivaa. Muutaman kerran oon ostanut myös konserttiliput sellaisen bändin keikalle, josta me molemmat tykätään. Vastaavasti mut on viety välillä pelaamaan bilistä sekä ostoksia maksettu mun puolesta. Tykkään!


6. Treffit
Silloin tällöin on hyvä käydä ulkona tuulettumassa treffien merkeissä. Klassisia treffejä ovat ravitola illalliset, leffassa käyminen, konsertit yms. Voit kuitenkin käyttää mielikuvitustasi huomioiden teidän molempien mielenkiinnon kohteita. Miten olisi vaikkapa drinkkikurssi tai piknik upeissa maisemissa?

+ Ensitreffit uudelleen
Ollaan välillä pohdittu miehen kanssa sitä, et voitaisiin joskus vuosipäivänä pitää treffit samassa paikassa, missä ensimmäistä kertaa tavattiin kasvotusten. Luin vähän aika sitten netistä yhden kirjoituksen, jossa kerrottiin ensitreffien uudelleen järjestämisestä. Nuo treffit olivat kopio "ensitreffeistä" ja pariskunta siis teki aivan samoja juttuja ja tulivat paikalle samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla. Tää kuulosti niin mielenkiintoiselta, että tätä on joskus kokeiltava myös itse!

Millaisella pienellä tai isolla tavalla oot viimeks yllättänyt sun kumppanin? 
Melissa 

6 kommenttia:

  1. Ihania vinkkejä! :) Mä yllätän poikakaverin usein ostamalla sille sen suosikkiolutta tai vaikka uudet sukat! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miehet innostuu kyllä noista oluista, itsekin välillä oon niitä ostanut rakkaalle! Paitoja tulee kanssa hommattua, sillä silloin itse pääsee vaikuttamaan siihen millainen se o :D

      Poista
  2. Eikä miten söpö lista! <3 Mä käytän noita ihan kaikkia samoja juttuja. :)

    VastaaPoista