lauantai 12. elokuuta 2017

Lähestyvä synnytys

Sunnuntaina laskettuun aikaan on tasan viikko jäljellä (alkujaan laskettu aika 13.8 arvioituna viimeisistä kuukautisista)! Viime aikoina mulla on alkanut elää pieni toivo siitä, että synnytys saattaisi tapahtua lähiaikoina. Mutta sitähän ei varmaksi kukaan tiedä, aika näyttää. Toivoisin, että synnytystä ei jouduta kuitenkaan missään vaiheessa käynnistämään.

Etenkin öisin mulla esiintyy ennakoivia supistuksia ja ne tuntuvat melko epämiellyttäviltä. Samoin alavatsalla esiintyy menkkajomotuksia ja olo muutenkin on aika kehno. En edes tajunnut kärsiväni kivuliaista supistuksista ennen kuin keskustelin kummallisista kivuista äitini kanssa. Olin aikaisemmin havainnoinut supistuksia ainoastaan mahan kovettumisen perusteella.


Loppuisipa tämä ihanan kamala odotus, en millään malttaisi enää odottaa tapaavani omaa pientä kääröä. Nähdään pian pikkuinen, eikö niin? Kivaa lauantaita teille kaikille ja myrskyisiä tunnelmia (mikäli se myrsky edes tänne saapuu)! 

Melissa 

4 kommenttia:

  1. Meillä on jotain yhteistä: meillekin odotetaan vauvaa elokuussa. Meillä l.a. tosin vasta muutamia päiviä teidän jälkeen. Tsemppiä loppumetreille! Yritetään jaksaa vielä hetki! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea myös sinne! On tää odottaminen omalla tavallaan ihanaa aikaa, mutta näin pitkän ajan jälkeen siihen alkaa pikkuhiljaa jo kyllästymään. Muutenkin oon niin kärsimätön ihminen, että en enää millään malttaisi odotella ensitapaamista meidän hurmurin kanssa ❤❤❤

      Poista
  2. Onnellista loppu odotusta sinulle!❤️
    Kiva, kun kävit kommentoimassa blogiini.

    VastaaPoista