torstai 4. toukokuuta 2017

Parempi nettiyhteys

Onnea on toimiva laajakaista! Olen asunut nykyisessä asunnossani helmikuun puolivälistä alkaen ja koko tuon ajan tähän päivään saakka olen joutunut pärjäämään puhelimeni netillä. Puhelimen netti toimii täällä kotona kehnosti enkä tästä syystä ole voinut juurikaan surffailla internetin ihmeellisessä maailmassa. Nyt mulla on langaton 4G laajakaista, joka toimii nettitikun/mokkullan kautta. Ihanaa!

Tulen varmasti viettämään aikaa rutkasti enemmän netissä kuin aiemmin. Voin huoletta katsella Netflix -sarjoja  ja mikä mukavempaa - blogata! Aiemmin kirjoitin postaukset Wordissa - niin kuin nykyäänkin - mutta jouduin yhdistämään puhelimen netin koneeseen, jolloin nettisivuille pääseminen vei jo ainakin 10 minuuttia. Lisäksi verkkosivujen lataaminen oli todella hidasta, eikä yhteys aina toiminut. Nyt tämä kaikki on niin paljon mutkattomampaa, että miltei pistää hymyksi.


Vappu sujui ihan ok. Sää suosi sunnuntaista alkaen ja vietin miesystävän kanssa aikaa. Käytiin myös näkemässä yhtä tuttua ja pelaamassa biljardia. Kaikesta huolimatta mieliala oli todella alhainen ja olo oli hyvin ahdistunut. Tuntui pahalta katsoa iloisia kasvoja ja samalla tuntea itsensä hyvin surulliseksi... Mutta tätä se elämän raadollisempi puoli on. Millaisissa merkeissä muiden vappu sujui?

Melissa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti