torstai 28. joulukuuta 2017

Joulukuun hitit ja harmit

Tervetuloa joulukuun kuukausikatsauksen pariin! Tää postaussarja on ollut viime kuukaudet tauolla, mutta tästä voit lukea heinäkuun sekä elokuun mieleenpainuvista kokemuksista. Täytyy ensi vuonna aktivoitua tän kyseisen postaussarjan parissa, sillä mun mielestä tää summaa mukavasti aina kuluneen kuukauden tärkeet jutut.


Joulukuun harmit:

-Huonot säät ovat olleet osa joulukuuta. Vettä sataa monta kertaa viikossa ja mikäli sade tulee lumena, se sulaa parissa päivässä. Talvella kuuluu olla lunta!
-Marraskuun lopussa aloitin uuden masennuslääkityksen, mutta vaikutukset eivät ole olleet toivottavia. Fiilis on entistä ankeampi ja ahdistus on läsnä yhä useammin. Myös itsetuhoiset ajatukset ovat hiukan lisääntyneet. Lääkäri ehdotti ennen joulua, että kokeilisin lääkevalmistetta vielä kuukauden verran, mikäli haittavaikutukset laantuisivat. Ensi kuussa sovimme jatkosta.
-Unettomuus on ystäväni. Öisin en saa millään unta ja pyöriskelen sängyssä useamman tunnin. Unet ovat n. 2-6 tunnin pituisia. Asiasta vielä inhottavamman tekee se, että Wiljami nukkuu yönsä lähes poikkeuksetta heräämättä.
-Lasku 40.30€, joka tuli peruuttamattomasta ajanvarauksesta. Olin matkalla tapaamaan lääkäriä, mutta kesken matkan hän soitti minulle. Muistin ajan väärin, minun olisi pitänyt olla paikalla tuntia aiemmin...


Joulukuun hitit:

-Vietimme nimiäisiä. Poika sai nimekseen Wiljami Fenix ja häntä olivat juhlistamassa läheiset ihmiset. Nimiäisten tunnelmiin pääset tästä.
-Ensimmäiset "lapsivapaat". Nimiäisten jälkeisenä viikonloppuna äitini kävi huolehtimassa lapsenlapsestaan muutaman tunnin, sillä aikaa kun me vanhemmat otettiin rennosti. Tästä viikko eteenpäin juhlimme avomiehen veljen synttäreitä ja poika oli tällä kertaa toisten isovanhempien luona. Takaisin tulimme yöllä, mutta poika oli pärjännyt hienosti ja meillä oli ollut tosi kivaa!
-Joulu. Vietettiin joulu läheisten ihmisten kanssa. Ensin oltiin omien vanhempieni luona ja sieltä siirryttiin miehen vanhemmille. Vaihdettiin lahjoja, oltiin rennosti sekä höpöteltiin niitä näitä  ❤-
-Vuoden päättyminen ja sen juhlistaminen kotona pienimuotoisesti.


Mitkä on ollut sun suosikki juttuja joulukuussa?

Melissa 

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis nimi teidän pojalla! :) Mua harmitti nyt tässä kuussa työharjoittelun päättyminen päiväkodissa. Viihdyin siellä niin hyvin ja oli niin kauheaa mennä viimeisenä päivänä sinne, kun tiesi, että seuraavana päivänä ei enää olekaan menossa sinne. Parasta tässä kuussa sen sijaan oli Ultra Bran keikka, jota olin odottanut syksyn alusta asti kuin kuuta nousevaa! :D Lisäksi joulu ja sukulaisten näkeminen oli ihanaa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tommoset vaiheet on kyllä ikäviä, kun tietää jonkin ajanjakson päättyvän. Ei millään haluaisi siirtyä eteenpäin, vaikka tulevaisuus on mahdollisuuksia täynnä. Keikoilla käynti on tosi kivaa, itse pääsen tammikuussa eräälle pitkästä aikaa. :)

      Poista