torstai 27. huhtikuuta 2017

Kotipäivä

Eilinen päivä sisälsi lähinnä vain arkista puuhastelua kotosalla, mutta illalla sain olla tyytyväinen kaikesta siitä mitä olin jaksanut tehdä. Raskauden aikaisesta väsymyksestä johtuen energiat on lähes aina poikkeuksetta kadoksissa. Eilen jaksoin kuitenkin kohtuullisen hyvin touhuilla eivätkä mielialatkaan heitelleet.

Aamuni alkoi jo varhain, sillä nousin miesystäväni kanssa samoihin aikoihin. Lyhyistä yöunista huolimatta olin pirteä eikä herääminenkään tuntunut kovin hankalalta. Oli kuitenkin sääli nousta ylös, sillä rakkaan vieressä oli niin ihana köllötellä. Lähdimme samaan aikaa ovesta ulos kumpikin tahoillemme – rakas töihin ja minä omaan kotiini.


Kotiin saavuttuani söin, sillä olin hyvin nälkäinen. Tämän jälkeen suuntasin petiin jatkamaan unia vielä muutamaksi tunniksi, jotta en iltaa kohden aivan väsähtäisi. Suunnitelma oli toimiva. Herättyäni suuntasin noutamaan matkahuollon toimipisteeltä saapuneen paketin, vaihtamaan hiusväripaketit oikean sävyisiksi sekä tekemään ruokaostoksia.

Kotosalla päädyin vielä pyykkäämään ison kasan likaisia vaatteita. Minulle kuitenkin kävi pieni kömmähdys, kun en muistanut avata pesukoneen vesiliitäntää. Ei ollut kovin mukavaa huomata neljänkymmenen minuutin pesuohjelman jälkeen, että oli odottanut turhaan, sillä ohjelma oli sammunut jo ensihetkillä vedenpuutteen vuosi. Onneksi tuolle päivälle ei ollut enempää pyykkivarauksia taloyhtiön pesulassa, joten pystyin huoletta jatkamaan pyykkäämistä.


Onnistuneen pyykkioperaation jälkeen keskityin ruoanlaittoon ja tällä kertaa vuorossa olivat perinteiset kanatortillat. Nopeaa, helppoa ja herkullista ruokaa. Tortillat päätyivätkin kuvittamaan tätä postausta yhdessä lounaaksi syötyjen lettujen kanssa. Mikä olisikaan iloisempi asia kuin hyvä ruoka?


Postaukseni on osa Pieni Lintu blogin MakroTex haastetta. Tällä viikolla teemana on iloinen ja muiden bloggaajien ilon aiheita pääset tsekkaamaan täältä.

Melissa 


4 kommenttia:

  1. Olet ahkeraliisa:) Mekin innostuimme fajitaksista eräänä päivänä, vaihtelu virkistää. Iloista valpurin aikaa ja tsemppiä väsymykseen 💚

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon :) Fajitaksia en ole itse koskaan maistanut, ehkä pitäisi ...

      Poista
  2. Tortillat on hyviä ja ihanan helppoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri näin! Itse syön lähes poikkeuksetta vain kanatortilloita :D

      Poista