keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Asukriisi selätetty - hyvillä mielin lakkiasiin ja häihin

Viime viikon perjantaina kävin äitini kanssa etsimässä päällepantavaa omiin lakkiasiini sekä isoveljeni heinäkuisiin häihin. Mulle oli tuottanut tuo juhlapukeutuminen lukemattomia harmaita hiuksia, mutta nyt voin onnellisesti todeta, että asukriisit on selätetty. Helsingistä löytyi ihan loistavat vaatteet!

Etukäteen olin netistä selaillut raskausmasuille sopivia mekkoja. Ne ei kuitenkaan oikeen miellyttänyt mua, joten ajattelin, että en kivijalkamyymälöistäkään mitään tulisi löytämään. Kävimme katsomassa äitini kanssa mamma mekkoja, mutta ne eivät olleet ihan mun tyylisiä. Monta tuntia me kierreltiin eri liikkeitä ja katseltiin valikoimaa. Aloin olemaan jo epätoivoinen ja väsynyt. 


Lopulta mekko löytyi Stockmannilta Espritin osastolta. Se on normaali mitoituksella, mutta valitsin tarpeeksi suuren koon masua ajatellen. Ideana on myös kaventaa mekko raskauden jälkeen, jotta voin sitä myöhemminkin käyttää! Samalta reissulta löytyi kengät Halosen Outlet puolelta ja ylioppilaslakki K-Citymarketista. 



Budjetti asuun oli 150e ja tässä pysyttiin tosi hyvin. Mekko maksoi 100e, kengät 25e ja lakki 32e. Yhteensä siis 152e. Olen todella kiitollinen isälleni, joka tahtoi vaatteeni maksaa. Ilman hänen rahallista avustustaan en olisi saanut näin hienoja vaatteita kesän tuleviiin juhliin. Miten Sinä aiot pukeutua kesänjuhliin?

Melissa 

2 kommenttia:

  1. Kauniin ja monikäyttöisen asun olet löytänyt! Onnea ylioppilaalle :) Meillä on myös lakkiaiset, ei tosin omani....vaan tyttäreni!

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Pidän itsekin asusta paljon ja on mukavaa, että asu tuntuu omalta.

    VastaaPoista